Gecertificeerd verwerker

Wij zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in de beste acryl gebonden Solid Surface merken.

Calculatieboek

Voor de prijsberekening werken we volgens een vaste calculatiemethoden. Zo kunt u zelf uitrekenen wat een werkblad kost!

Speciale collectie

Wij hebben een eigen collectie samengesteld met kleuren die aansluiten bij de huidige trends. Indien u een samenwerking met ons aangaat en kleuren uit deze collectie kiest kunt u rekenen op speciale tarieven.

Aangesloten bij Simar

Veel van onze klanten werken met Simar Automatisering. Onze data is bij hen opvraagbaar zodat u gemakkelijk zelf kunt calculeren.

Solid Surface in de keuken

Stijlvol, naadloos, hygiënisch

Het is een feit dat steeds meer aanrechtbladen van Solid Surface vervaardigd worden. De reden hiervoor is simpel. Het materiaal is stijlvol, hygiënisch en in vrijwel elk ontwerp te vervaardigen. Solid Surface leent zich dan ook voor bijna elk type keuken. Werkbladen, spoelbakken en spatlijsten kunnen zonder zichtbare naden worden samengevoegd tot oplossingen die niet alleen mooi en harmonieus zijn, maar die ook functioneel en -niet onbelangrijk- hygiënisch zijn. Een ander aspect wat Solid Surface materialen als Corian en HI-MACS tot een uitstekende keuze voor keukentoepassingen maakt is het feit dat het materiaal niet-poreus is waardoor er niets in trekt.

Waarom Solid Surface in de keuken?

 • Naadloze verlijming

  Omdat wij werkbladen naadloos kunnen verlijmen kunnen wij vrijwel elke gewenste afmeting maken. Zo bent u niet gebonden aan bepaalde afmetingen en kunt u zelfs stollenwanden en achterwanden naadloos door laten lopen!

 • Koken in stijl

  Vrijwel elk type kookplaat kan worden toegepast. Of het nu gaat om een gaskookplaat, inductie, of PITT Cooking, integratie of opbouw, mits de vereiste voorbereiding wordt getroffen en versteviging wordt toegepast is alles mogelijk. Ook uitsparingen voor downdrafts, powerpoorten en wandcontactdozen zijn door ons te verzorgen.

 • Diverse spoelbakken

  We kunnen vrijwel elk type rvs spoelbak onderbouwen of integreren. Voor een naadloos geheel kunnen we echter ook solid surface spoelbakken volledig naadloos verlijmen met het werkblad. In combinatie met Quooker en kokend water zijn er speciale solid surface spoel-bakken ontworpen die deze hitte kunnen trotseren en zonder problemen onder het werk-blad kunnen worden verlijmd.

 • Eigenheid in de keuken

  U kunt het werkblad vervolledigen door speciale effecten te kiezen zoals het toepassen van een cacscade of afwateringsgroeven, roestvrijstalen pannenroosters, of LED-verlichting. Ook kunt u door te combineren met kleuren of verschillende spoelbakken het blad een uniek design geven.

 • Hygiënisch en onderhoudsvriendelijk

  Door de homogene samenstelling en de naadloze verbindingen is het materiaal uiterst hygiënisch en tevens bacterie-werend. Het is massief en niet poreus. Doordat er niets in kan trekken is het ideaal in gebruik en onderhoud!

Interesse in ons werkbladenprogramma?

Laat hieronder uw gegevens achter of stuur uw aanvraag naar info@coratechniek.nl

DuPont Corian homedesign partner

Corian® Home Design Partner

Het verlengde van de Gecertificeerde verwerker..

Een Corian® Home Design Partner staat garant voor de perfecte ondersteuning op het gebied van ontwerp en advies voor de consument. Zo heeft de Corian® Home Design Partner bewezen geruime tijd ervaring te hebben met het materiaal, is het de Home Design Partner altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van Corian, en heeft het de beste marketing- en verkoopmiddelen voorhanden om de klant op de beste manier advies te kunnen geven. Wilt u Corian® Home Design Partner worden? Neem dan contact met ons op!

CORA Worktop Collection

Voor onze vaste dealers hebben wij een speciale CORA Worktop Collection samengesteld. Deze collectie is trendgevoelig en wordt aangepast op de huidige wensen en behoeften uit de markt. Indien u een kleur kiest uit deze collectie kunt u rekenen op betere condities en kortere levertijden. Daarnaast bieden wij stalen aan op groot formaat zodat u de klant beter kunt informeren en adviseren.

1
2
3
Cora Worktop Programma
1

Stalendoos met stalen op groot formaat

2

Kleurenkaart met informatie omtrent kenmerken en eigenschappen van kleuren

3

Calculatieboek

Partner in keukenbladen

Bekijk hieronder onze afgeronde projecten.