Gecertificeerd verwerker

Wij zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in de beste acryl gebonden Solid Surface merken.

Calculatieboek

Voor de prijsberekening werken we volgens een vaste transparante calculatiemethoden. Zo kunt u zelf uitrekenen wat een werkblad kost!

Speciale collectie

Wij hebben een eigen collectie samengesteld met kleuren die aansluiten bij de huidige trends. Indien u  kleuren uit deze collectie kiest kunt u rekenen op speciale condities.

Aangesloten bij Simar

Veel van onze klanten werken met Simar Automatisering. Onze data is bij hen opvraagbaar zodat u gemakkelijk zelf kunt calculeren.

Solid Surface in de keuken

Stijlvol, naadloos, hygiënisch

Het is een feit dat steeds meer aanrechtbladen van Solid Surface vervaardigd worden. De reden hiervoor is simpel. Het materiaal is stijlvol, hygiënisch en in vrijwel elk ontwerp te vervaardigen. Solid Surface leent zich dan ook voor bijna elk type keuken. Werkbladen, spoelbakken en spatlijsten kunnen zonder zichtbare naden worden samengevoegd tot oplossingen die niet alleen mooi en harmonieus zijn, maar die ook functioneel en -niet onbelangrijk- hygiënisch zijn. Een ander aspect wat Solid Surface materialen als Corian en HI-MACS tot een uitstekende keuze voor keukentoepassingen maakt is het feit dat het materiaal niet-poreus is waardoor er niets in trekt.

Waarom Solid Surface in de keuken?

 • Naadloze verlijming

  Omdat wij werkbladen naadloos kunnen verlijmen kunnen wij vrijwel elke gewenste afmeting maken. Zo bent u niet gebonden aan bepaalde afmetingen en kunt u zelfs stollenwanden en achterwanden naadloos door laten lopen!

 • Koken in stijl

  Vrijwel elk type kookplaat kan worden toegepast. Of het nu gaat om een gaskookplaat, inductie, integratie of opbouw, mits de vereiste voorbereiding wordt getroffen en versteviging wordt toegepast is alles mogelijk. Ook uitsparingen voor downdrafts, powerpoorten en wandcontactdozen zijn door ons te verzorgen.

 • Diverse spoelbakken

  We kunnen vrijwel elk type rvs spoelbak onderbouwen of integreren. Voor een naadloos geheel kunnen we echter ook solid surface spoelbakken volledig naadloos verlijmen met het werkblad. In combinatie met Quooker en kokend water zijn er speciale solid surface spoel-bakken ontworpen die deze hitte kunnen trotseren en zonder problemen onder het werk-blad kunnen worden verlijmd.

 • Eigenheid in de keuken

  U kunt het werkblad vervolledigen door speciale effecten te kiezen zoals het toepassen van een cacscade of afwateringsgroeven, roestvrijstalen pannenroosters, of LED-verlichting. Ook kunt u door te combineren met kleuren of verschillende spoelbakken het blad een uniek design geven.

 • Hygiënisch en onderhoudsvriendelijk

  Door de homogene samenstelling en de naadloze verbindingen is het materiaal uiterst hygiënisch en tevens bacterie-werend. Het is massief en niet poreus. Doordat er niets in kan trekken is het ideaal in gebruik en onderhoud!

 • Gespecialiseerde monteurs in huis

  Wij hebben gespecialiseerde monteurs in dienst met jarenlange ervaring. Desgewenst kunnen onze monteurs naadloze verlijming op locatie toepassen.

CORA Worktop Collection

1
2
3
Cora Worktop Programma
1

Stalendoos met stalen op groot formaat

2

Kleurenkaart met informatie omtrent kenmerken en eigenschappen van kleuren

3

Calculatieboek

Voor onze vaste dealers hebben wij een speciale CORA Worktop Collection samengesteld. Deze collectie is trendgevoelig en wordt aangepast op de huidige wensen en behoeften uit de markt. Indien u een kleur kiest uit deze collectie kunt u rekenen op betere condities en kortere levertijden. Daarnaast bieden wij stalen aan op groot formaat zodat u de klant beter kunt informeren en adviseren. Ook zijn wij transparant over onze prijzen en werken wij met een vast calculatieboek. Onze data is ook opvraagbaar bij diverse keukenprogramma’s (o.a. Simar).

CORA Worktop Dealer & Corian® Home Design Partner

Het verlengde van de Gecertificeerde verwerker..

DuPont Corian homedesign partner

Onze CORA Worktop Dealers zijn het verlengde van ons specialisme. Zij staan garant voor de perfecte ondersteuning op het gebied van ontwerp en advies voor de consument. Enkele van onze Worktop Dealers zijn ook gespecialiseerd in Corian®. Deze Corian® Home Design Partners hebben bewezen geruime tijd ervaring te hebben met het materiaal, zijn altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van Corian, en hebben de beste marketing- en verkoopmiddelen voorhanden om de klant op de beste manier advies te kunnen geven. Wilt u een CORA Worktop Dealer of Corian® Home Design Partner worden? Neem dan contact met ons op!

CORA Worktop Spoelbakken

CORA Werkblad Corian Wheatered Aggregate - Vosseling
CORA SPOELBAKKEN MIXA_778_double_sink_R60_Design_Cover_black_01

Voor een naadloze en strakke uitstraling kunnen wij unieke spoelbakken met RVS bodem verlijmen met het werkblad. Bij deze Corian en HI-MACS spoelbakken loopt het werkblad door in de zijwangen en is de Solid Surface spoelbak voorzien van RVS bodem waardoor de bak de hitte van kokend water kan trotseren. Een lust voor het oog en ideaal in gebruik! Naast RVS bodems zijn er ook zwarte en witte bodems verkrijgbaar. Vraag naar de mogelijkheden!

Interesse in ons werkbladenprogramma?

Laat hieronder uw gegevens achter of stuur uw aanvraag naar info@coratechniek.nl

Partner in keukenbladen

Bekijk hieronder onze afgeronde projecten.

Luxe baropstelling met HI-MACS elementen

Opstals – Diverse HI-MACS elementen in koperkleurige keuken

Opvallende mat-blauwe keuken met strakke Corian Whitecap werkbladen

Prachtige keuken met mooie details in CORA Carrara

Bijzondere warme woonkeuken met Krion Snow White eilandblad en nisbekleding

Massief 60 – Simpel maar strak werkblad

M-LINE – CORIAN MONOBLOCK in oude boerderij

U-LINE – Corian Eilandblad met verlijmde wangen en diverse details

L-LINE – Corian eilandblad met verlijmde wang en wijnklimaatkast.

Corian Monoblock met diverse accenten

De kracht van Snaidero Concept Store in Arnemuiden

Corian Monoblock

Official dealer Mixa kitchen sinks

Eenvoudig maar strak Corian werkblad met verlijmde stollenwand

Corian betonlook werkblad met naadloze eigenschappen

Eilandopstelling met overhangend gedeelte

Ruime leefkeuken met Corian werkbladen voor zorgwoning

Keuken met witte naadloos verlijmde Corian werkblad

Showroomopstelling Beerens Roggel in Corian Stratus

Showroomkeuken Goergen keukens

Sfeervolle keukenopstelling Corian Lava Rock

Corian eilandblad met geïntegreerde stopcontacten

HI-MACS eilandblad met Pitt Cooking

Indrukwekkend woonhuis met Hi-MACS Eyecatchers

HI-MACS werkblad met overhangend gedeelte

HI-MACS keukenblad met naadloze maatwerk spoelbak

Corian werkblad met overhangend gedeelte

Corian Glacier White keukeneiland met dubbele spoelbak

Corian Lava Rock leefkeuken

Keuken met Corian werkbladen en LED-verlichting

Leefkeuken met Corian werkblad en koof

Zwevende eilandkeuken in Corian Glacier White

Kookeiland met overhangend gedeelte en stollenwand

Corian eiland met Led-verlichting