Prachtige keuken met mooie details in CORA Carrara

In samenwerking met: Kitchen Solutions en Thijs Bindels

Deze prachtige keuken is gebouwd door Jack van Kitchen Solutions conform het prachtige ontwerp van interieurarchitect Thijs van Binth. Deze heren weten de wensen van de klant tot in de kleinste details te realiseren.

De beperkte ruimte vraagt om een gedurfd en praktisch ontwerp. Met de uitvoering van het ontwerp is er aan alles gedacht. Alle materialen zijn zorgvuldig samengesteld en vormen een pracht geheel.
Neem het prachtige Solid Surface materiaal ‘Cora Carrara’ welke is gebruikt voor het eilandblad, waarbij het werkblad naadloos doorloopt in de stollenwanden. Daarnaast loopt ook de rugwand naadloos door, waardoor het kookeiland een solide uitstraling krijgt. Tevens zijn de fronten bekleed met de Cora Carrara, wat het blok een unieke en complete uitstraling geeft van luxe.

Ook het wandblad heeft een de Carrara look gekregen met eenzelfde blad. Hier is er voor gekozen om een minimalistisch blad te pakken welke slechts 12mm dik is. Door het contrast met een ander materiaal en kleur fronten geeft het een rustige, moderne en strakke uitstraling.
De spatwand zorgt voor een prettige afwerking van de keuken. Deze is gelijk gestuct met de muur, zodat het een naadloos onderdeel wordt van de keuken.
Zoals gezegd is er tot in de kleinste details gekeken naar het ontwerp, de materialisatie en de uitvoering. Zo zijn er 2 L-schappen in de paal boven het kookeiland gestuct welke in hetzelfde materiaal zijn uitgevoerd als het wandblad en kookeiland. Op deze wijze vormt de keuken op ieder vlak een eenheid en mag het oprecht een klasse apart genoemd worden.
We zijn uitermate tevreden over de samenwerking met Kitchen Solutions en Binth interieurarchitecten. We zijn trots op het resultaat wat we samen hebben mogen realiseren.

Materiaal: Cora Carrara
CORA Worktop dealer: Kitchen Solutions – https://www.kitchen-solutions.nl/
Binnenhuisarchitect: Binth ( Thijs Bindels) – https://www.binth.nl/