Ortho Ophof voorzien van maatwerk gebogen meubilair bekleed met HI-MACS

In samenwerking met: Van den Berg maatwerk interieur

Voor een orthodontiepraktijk in Veghel zijn in samenwerking met Van den Berg diverse maatwerk meubels bekleed met HI-MACS. Zowel de complete bekleding van de bureaukast inclusief ladefronten en deuren als de bureaubladen zijn vervaardigd van HI-MACS in de kleur S001 Satin White. Daarnaast zijn er in de ruimte eveneens diverse werkbladen en wastafels vervaardigd van hetzelfde materiaal om eenheid en rust uit te stralen.

Bij de kasten welke gebruikt worden in de praktijkruimte is gekozen voor eenzelfde gebogen vorm als de glazen privacy schermen. Voor de ladefronten is een combinatie gemaakt tussen een greeplijst en push-to-open voor een extra strak effect. Het blad is voorzien van een overhangend gedeelte zodat de orthodontist hier genoeg beenruimte heeft zodat de administratie in deze compacte setting direct gedaan kan worden.

Vanwege de hygiënische kenmerken van HI-MACS leent het materiaal zich perfect in deze setting. Alle bladen zijn naadloos verlijmd waardoor er geen vuil achter kan blijven en het blad is met een vochtige doek makkelijk schoon en steriel te houden. Daarnaast heeft het een antibacteriële werking.

Materiaal: HI-MACS
Kleur: S001 Satin White

In samenwerking met: Van den Berg Keukens: www.vandenbergkeukens.nl/

Meer informatie:
www.kliknieuwsveghel.nl/nieuws/algemeen/191978/orthodontistenpraktijk-veghel-is-verhuisd-en-klaar-voor-groei

Ontwerp: Nannette van der Vooren van – nu interior design: https://by-nu.com/projects-by/ortho-veghel-project/