Gecertificeerd verwerker

Wij zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in de beste acryl gebonden Solid Surface merken.

Badkamercollectie

Wij hebben een eigen badkamercollectie met diverse wastafels, opzetkommen, douchevloeren en baden. Vraag naar de mogelijkheden!

Maatwerk

Wij ademen maatwerk. Door onze kennis en kunde kunnen wij uw wastafel, doucheruimte of bad geheel op wens vervaardigen. Vraag naar de mogelijkheden.

Eigen montageploeg

Onze gespecialiseerde montageploeg kan onderdelen op locatie verlijmen. Zo kunt u denken aan lange wastafels maar ook aan douchevloeren en wandbekleding welke naadloos in elkaar doorlopen.

Solid Surface in de badkamer

Stijlvol, naadloos, hygiënisch

Solid Surface is tijdloos en leent zich voor bijna elk type badkamer. Onze wastafelbladen worden geheel op maat en op wens vervaardigd. Met de diverse mogelijkheden betreft opzetkommen, douchevloeren en baden kunt u uw creativiteit de vrije loop laten. Complete douche-inrichtingen kunnen zelfs naadloos worden samengevoegd tot oplossingen die niet alleen mooi en harmonieus zijn, maar die ook functioneel en -niet onbelangrijk- hygiënisch zijn. Hierdoor heeft u bijna geen beperkingen in de ontwerpmogelijkheden van de badkamerinrichting.

Waarom Solid Surface in de badkamer?

 • Naadloze verlijming

  Wastafelbladen en achterwanden, design baden en complete douche-inrichtingen kunnen naadloos worden samengevoegd tot oplossingen die niet alleen mooi en harmonieus zijn, maar die ook functioneel en hygiënisch zijn.

 • Hygiënisch en Onderhoudsvriendelijk

  Door de homogene samenstelling en de naadloze verbindingen is het materiaal uiterst hygiënisch en tevens bacterie-werend. Het is massief en niet poreus. Doordat er niets in kan trekken is het ideaal in gebruik en onderhoud!

 • Hoge aaibaarheid

  Naast het feit dat afgewerkte producten vaak een lust zijn voor het oog, nodigt het materiaal uit om aangeraakt te worden. Het voelt aangenaam aan wat het een ideaal product maakt voor de badkamer.

 • Ontwerpmogelijkheden

  Het materiaal is te snijden, zagen, verlijmen en zelfs thermovormen! Hierdoor is vrijwel elk ontwerp mogelijk. Ook is het verkrijgbaar in ontelbaar veel kleuren, zowel effen als in structuur. Dit in combinatie met het grote scala aan gestandaardiseerd modellen biedt het materiaal ongekend veel mogelijkheden.

Interesse in ons badkamerprogramma?

Laat hieronder uw gegevens achter of stuur uw aanvraag naar info@coratechniek.nl

Bekijk op onderstaande pagina’s onze producten

Solid Surface Opzetkommen

Gestandaardiseerde opzetkommen in alle soorten en maten!

Solid Surface Wastafels

Standaard spoelbakken, gethermovormde spoelbakken of spoelbakken mer schuine bodem, allen geheel op maat en in diverse kleuren te verkrijgen!

Solid Surface Baden

Vrijstaande baden, inbouwbaden en baden met badombouw op maat!

Solid Surface Douche-inrichting

Gestandaardiseerde “ready-to-install” douchevloeren, douchevloeren op maat met afvoer of drain of complete douche-inrichting!

Partner in Solid Surface badkamerproducten