CORA OBLIQUO WASBAKKEN

In elke kleur, in elke gewenste maat

Corian opzetbak - Obliquo wastafel groot
Toiletfontein - wastafel CORA Obliquo - ASWA KEUKENS

Schuine bodem met uitneembaar gootje

De CORA Obliquo is een op maat gemaakte wasbak met schuine bodem en uitneembaar gootje. De wasbak kan geheel op maat worden gemaakt en wordt naadloos verlijmd met het blad voor een strak en stijlvol geheel.

Corian Wastafel Schuine Bodem Obliquo zijaanzicht zwarte kraan

In elk Solid Surface merk en kleur te leveren!

De CORA Obliquo is in elke kleur te maken. Met kleur kunt u een bepaalde sfeer geven aan uw badkamer. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde betonlook of terrazzo achtige kleuren. Of bijvoorbeeld aan de marmerdecoren zoals in de voorbeelden hiernaast. In het voorbeeld van de wastafels in Corian Cosmos Prima en CORA Carrara te zien dat getracht wordt de marmer structuur door te laten lopen. Zo loopt de vlam van de schuine bodem door in het gootje en lopen de marmerstructuren door in de zijwangen van het wastafelblad. Benieuwd in welke kleuren we kunnen leveren?

Bekijk de nieuwste kleuren op onderstaande link:

CORA Collection

CORA Obliquo in projectsferen

Naast de toepassing in huis kan de CORA Obliquo ook toegepast worden in projectsferen en in openbare ruimtes. U kunt hierbij denken aan grote wastafel-elementen voor bijvoorbeeld restaurants of openbare gebouwen of juist aan kleinere wastafelbladen voor bijvoorbeeld hotels. Ook kleine serieproductie is namelijk mogelijk bij ons.

Corian Dyson Pathe - CORA Projects

Geschikt in combinatie met Dyson!

Met het oog op de toepassing van de CORA Obliquo in projectsferen is CORA Techniek erin geslaagd om in samenspraak met Dyson een aantal wastafels te fabriceren welke geschikt zijn in combinatie met de Dyson airblade Tab. Zo is ook de CORA Obliquo te vervaardigen zodat deze kan worden toegepast met een Dyson kraan. Heeft u hier vragen over of interesse in? Neem dan contact met ons op.

Bekijk hieronder een ander project van Corian werkbladen in combinatie met de Dyson airblade Tab.

Pathé kiest voor Corian en Dyson

Luxe douchevloer Obliquo Shower

Naast wastafelbladen vervaardigen wij ook diverse maatwerk douchevloeren. Eén van deze douchevloeren is onze maatwerk douchevloer met drain en Solid Surface deksel. De zogeheten Obliquo shower douchevloeren zijn geheel op wens te maken. Wilt u uw douchevloer laten doorlopen in uw wanden? Dat kan! Voor een naadloos geheel kunnen wij douchevloeren naadloos verlijmen met Solid Surface wanden. Vraag naar de mogelijkheden!

CORA Douchevloeren

CORA Obliquo Shower

Opzoek naar meer inspiratie?

Bekijk onze Cora Techniek Inspiratiepagina!