Ruime koperkleurige leefkeuken met diverse maatwerk HI-MACS elementen

In samenwerking met: Opstals Interieurmakers

Voor deze prachtige woning in Susteren heeft CORA Techniek in samenwerking met Opstals Interieurmakers een schitterende koperkleurige keuken met HI-MACS elementen gemonteerd. De door Huub Frenken ontworpen keuken met sprekende materiaalcombinaties en schitterende details zijn zonder meer bijzonder te noemen.

De ruime keuken is voorzien van twee grote eilandbladen voorzien van naadloos verlijmde wanden aan weerszijden. De werkbladen en wanden hebben verschillende diktes en zijn voorzien van onder andere een kookplaat van BORA, meerdere stopcontacten, aan weerszijden een spoelbak en unieke overhangende naadloze handdoeksleuven. Eén van de werkbladen is voorzien van een naadloze kruidentuin in volledig HI-MACS met afwaterende bodem en afvoer. Aan de andere zijde van het werkblad is ervoor gekozen om een maatwerk boekenkast volledig uit HI-MACS te maken waardoor het keukeneiland onderdeel wordt van het interieur.

Naast de functionele aspecten is één van de werkbladen voorzien van een naadloze baropstelling zodat de keuken echt gebruikt kan worden als leefkeuken. Het barblad is naadloos verbonden middels een naadloze opstand met het werkblad. De verhoging in het werkblad geeft een speels maar tegelijkertijd ook strakke uitstraling.

Materiaal: HI-Macs
Kleur: S28 Alpine White

In samenwerking met: Opstals Interieurmakers
Ontwerp: Huub Frenken – https://huubfrenken.nl/

Meer informatie:

www.opstals-interieurmakers.nl/keukens-woonhuis-susteren/