Unieke kenmerken van Solid Surface

Solid Surface is een verzamelnaam voor een groep duurzame oppervlaktematerialen die bestaan uit acryl gebonden en polyester gebonden natuurlijke mineralen en pigmenten. Het materiaal is hygiënisch, bestendig tegen vlekken en chemische stoffen en bewerkbaar als geen ander materiaal. Zo is het naadloos te verlijmen en thermovormen tot 3D-objecten en verkrijgbaar in talloze kleuren. Hieronder vindt u meer informatie over specifieke eigenschappen van het materiaal.

 • Sterk & Massief

  Solid Surface is massief, homogeen en sterk materiaal. Het materiaal is door en door gekleurd en patronen lopen over volledige dikte.

 • Naadloos te verlijmen

  Onderdelen kunnen middels vrijwel onzichtbare lijmnaden met elkaar verbonden worden! Zo heeft u vrijwel geen beperkingen in uw ontwerp!

 • Hygiënisch en Niet-Toxisch

  Het materiaal is niet-poreus, anti-bacterieel en kan naadloos vervaardigd worden zodat er geen vuil op verbindingsdelen kan blijven zitten.

 • Herstelbaar

  Door de naadloze eigenschap kan het materiaal bij schade vaak in oorspronkelijke staat hersteld worden.

 • Kleurrijk

  Solid Surface zijn in ontelbaar veel kleuren verkrijgbaar. Niet alleen strak wit of een unikleur, maar ook kleuren met structuren en marmer- en beton-look

 • Thermisch vervormbaar en lichtdoorlatend

  Onder hitte is het materiaal thermisch te vervormen. Met de juiste bewerking is het ook mogelijk om te spelen met lichtdoorlatendheid. Ideaal voor de creatieve geest!