De kracht van Snaidero Concept store in Arnemuiden

Persoonlijke touch en een unieke combinatie tussen RVS en Corian

Een goed ontwerp is tijdloos. Snaidero keukens is al jarenlang een gevestigde naam in keukenland en is een absoluut topmerk onder de keukens. Voor de mooiste Italiaanse design keukens van dit merk gaat u naar Snaidero Concept Store in Arnemuiden. Vanuit heel Nederland, maar ook zeker daarbuiten komen klanten voor advies naar Rudy Jacobse. Waarom leest u hieronder.

Rudy ‘Snaidero’, de allergrootste fan van Snaidero keukens

Opzoek naar een Snaidero keuken? Ga dan naar Snaidero Concept Store in Arnemuiden!

Snaidero Concept Store in Arnemuiden is bij uitstek de keukenzaak om meer te weten te komen over Snaidero keukens. Het is ook de enige keukenzaak welke 100% gespecialiseerd is in dit merk. U vindt er een zeer uitgebreide collectie keukenopstellingen welke u een goed beeld kunnen geven van de ontwerp-mogelijkheden. Daarnaast kunt u bij Rudy rekenen op het beste advies wanneer het gaat om apparatuur en materialen en laat hij u graag alle mogelijkheden zien.

witte_keuken_snaidero_vision

Persoonlijke Touch

Zoals Rudy Jacobse zelf zegt werkt hij in zijn eigen “snoepwinkel” en heeft hij de mooiste baan ter wereld. Als allergrootste fan van Snaidero verkoopt hij keukens aan klanten in heel Nederland, België en Duitsland als geen ander. Zijn geheim is volgens ons naast zijn jarenlange ervaring en kennis misschien wel zijn persoonlijke touch. Met passie praat hij over de slimme apparaten, de innovatieve kastoplossingen en het prachtige Italiaanse design. En indien u wilt, geeft hij zelfs een kookdemontratie in de pas geïnstalleerde keuken bij u thuis!

Liefhebber van Corian

Corian biedt veel mogelijkheden voor uw keuken. Zo is het te repareren, sterk en bewerkbaar als geen ander. Bovendien kunnen losse delen naadloos verlijmd worden, waardoor elk design gerealiseerd kan worden ongeacht de lengte! Wilt u alles weten van Corian? Bekijk hiernaast een video waarin alles haarfijn wordt uitgelegd door Rudy zelf!

De ideale combinatie tussen RVS en Corian

Eén van de handelsmerken op het gebied van werkbladen is de combinatie tussen RVS en Corian. Naast het feit dat het er prachtig uit ziet vullen deze materialen elkaar ook aan op praktisch gebied. Zo zijn beide materialen zeer duurzaam, hygiënisch en watervast. Het RVS gedeelte zorgt voor kookgenot doordat het hittebestendig is en een lange levensduur heeft. Daarentegen is Corian te maken in elke maatvoering te verkrijgen en voelt het prettig aan en wordt het veel toegepast bij overhangende zitgedeeltes zodat er naast een werk-keuken ook een echte leefkeuken gecreëerd kan worden. Zo kan er na het koken ook heerlijk worden nagetafeld aan dit werkblad. Bekijk hiernaast ontwerpen van Rudy.

De OLA 20 keuken van Snaidero

Dat Corian in elk mogelijke vorm gemaakt kan worden geeft deze opstelling uitstekend weer. Geen strakke lijnen, maar fraaie afgeronde hoeken, dat is het handelsmerk van de Snaidero OLA 20 keuken. Deze unieke greeploze keuken heeft ook afgeronde kasten en is ook enorm praktisch. De echte eyecatcher is natuurlijk de design poot in combinatie met het massieve dikke Corian werkblad. Bent u overtuigd? Neem eens een kijkje bij Snaidero Concept Store!

Meer weten?

Bezoek de Snaidero Concept Store showroom of maak een afspraak met Rudy in de Snaidero Concept Store en ontdek alle mogelijkheden van een luxe Italiaanse design keuken met een Corian keukenblad.