Wat is een Corian Home Design Partner?

Home Design Partner, het verlengde van de Gecertificeerde verwerker..

DuPont Corian homedesign partner

Het Corian Quality Network bestaat uit bedrijven – industriële partners van DuPont – die klanten, architecten, ontwerpers en industrieën kunnen helpen om de grootst mogelijke waarde uit de prestatie en eigenschappen van DuPont™ Corian® te halen. Naast de gecertificeerde verwerkers kunnen keukenspeciaalzaken, badkamerspecialisten, en andere professionals op het gebied van ontwerp voor residentiële toepassingen zich aansluiten bij het kwaliteitsnetwerk door Home Design Partner te worden. Een Corian® Home Design Partner staat garant voor de perfecte ondersteuning op het gebied van ontwerp en advies voor de consument. Zo heeft de Corian® Home Design Partner bewezen geruime tijd ervaring te hebben met het materiaal, is de Home Design Partner altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van Corian, en heeft het de beste marketing- en verkoopmiddelen voorhanden om de klant op de beste manier advies te kunnen geven.

 

Voordelen voor u?

Los gezien van het feit dat u als Home Design Partner uitgerust wordt met de beste verkoopmiddelen en bemonstering heeft u als Home Design Partner een sterke achterban. Zo heeft u als lid van het kwaliteitsnetwerk toegang tot een speciale portal met alle nieuwigheden, kennis en documentatie over Corian® en staat u nauw in contact met ons als gecertificeerde verwerkingspartner waarin we u op ieder moment van de dag advies kunnen geven. Tevens geniet u van vele voordelen op het gebied van showroombladen, verkooptraining en andere zaken welke tijdens een bezoek worden besproken. Met ons transparante calculatieboek kunt u prijzen voor uw werkbladen zelf uitrekenen, geniet u van speciale condities en acties en wordt u op de hoogte gehouden middels een nieuwsbrief. Ook bent u zichtbaar op de zoekpagina waar consumenten Corian® Home Design Partners kan vinden. Heeft u een specifieke vraag of wenst uw klant een specifieke kleur op groot formaat te zien? Kom dan langs in onze eigen showroom waar we graag de mogelijkheden tonen aan uw klanten.

Hoe kan ik Home Design Partner worden?

Het streven is om het kwaliteitsniveau van het Quality Network zo hoog mogelijk te houden. Mede om deze reden moet u om lid te worden van het Corian® Home Design Partner aan een aantal eisen voldoen. Zo moet u aantoonbaar ervaring hebben in de verkoop van Solid Surface materialen en minstens 1 Corian® showroomblad in uw toonzaal hebben liggen. Verder is het van belang dat u bij de verkoop van een Corian® werkblad ook daadwerkelijk een Corian® werkblad levert en deze haalt bij een gecertificeerd verwerker. Alleen dan gelden namelijk de condities en garantiebepalingen die onderling worden besproken bij de uitgave van het certificaat.

Wilt u Corian Home Design Partner worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!