In deze functie ben jij de spin in het web!

Werkvoorbereiding
Als werkvoorbereider is je belangrijkste taak het afstemmen en uitwerken van een definitief ontwerp met de klant, zorgen voor werktekeningen en het aansturen van de productie. Je zorgt ervoor dat alle benodigde materialen en informatie voorhanden zijn zodat jouw directe collega’s aan de slag kunnen. Je zorgt in de basis voor een goede verwerking van de dagelijkse orderstroom en je bent verantwoordelijk voor de orderplanning van verschillende projecten. Daarnaast onderhoud je contact met verschillende betrokken partijen zoals de klant, architect, leveranciers en ben je intern diegene die de touwtjes in handen heeft. Loop je ergens tegenaan? Dan pak jij proactief de telefoon zodat e.e.a. kan worden afgestemd met de klant.

Naast de werkvoorbereiding en orderverwerking is er ook ruimte voor nevenactiviteiten en kan er naar gelang de competenties gekeken worden of er werkzaamheden opgepakt kunnen worden op het gebied van bijvoorbeeld marketing of het creatief neerzetten van onze nieuwste producten. Denk hierbij aan het maken van (3D) productietekeningen of renders. Heb je veel technisch inzicht? Dan biedt het aansturen van onze verschillende CNC machines en het werken met CAD/CAM programma’s wellicht de uitdaging waar je naar opzoek bent.

Indien je geen ervaring hebt met ons materiaal is dat geen probleem. We nemen je namelijk graag mee in onze wereld van Solid Surface en we leren je de fijne kneepjes van het vak. Naar gelang werkervaring en ambities kunnen we samen een traject uitstippelen waarin diverse vakgebieden mogelijk zijn. Ons doel is daarbij om je uit te laten groeien tot een vaste waarde binnen ons team. Er is daarbij genoeg ruimte voor eigen inbreng.

Wij zoeken:

  • Je bent zelfstandig, enthousiast, leergierig en flexibel.
  • Je hebt ervaring met het lezen van werktekeningen en hebt ervaring met het tekenen in AutoCAD.
  • Je bent goed met computers en hebt bij voorkeur ervaring met Proteus (dit is geen pre).
  • Je hebt affiniteit met of interesse in verschillende CAD/CAM of render programma’s.
  • Je hebt doorzettingsvermogen, goede communicatieve en planmatige vaardigheden.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wij bieden:

  • Werken in een informeel, innovatief familie bedrijf met ruimte voor creativiteit en eigen initiatief.
  • Werken in een leuk team met enthousiaste jonge collega’s die houden van een lach waarbij hard werken maar ook gezelligheid en een goede werksfeer centraal staan.
  • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in diverse gebieden.
  • Markt- en CAO conforme arbeidsvoorwaarden.

Wij zijn CORA Techniek:
CORA Techniek is een echt familiebedrijf dat de laatste jaren gestaag is gegroeid. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van verschillende Solid Surface merken met als hoofdzaak het produceren van badkamerproducten, keukenbladen en interieurprojecten zolang het maar met Solid Surface gemaakt kan worden. CORA Techniek heeft een groeiende kring opdrachtgevers binnen de keuken en badkamermarkt en levert o.a. aan toonaangevende opdrachtgevers als McDonalds, Schiphol, Pathe, Vanderlande, Tommy Hilfiger en Rituals. Bezoek onze website voor een indruk van onze projecten www.coratechniek.nl.

Jouw sollicitatie:
Herken je jezelf in bovenstaande punten en spreekt de functie je aan? Stuur jouw sollicitatiebrief en CV naar maik.idzes@coratechniek.nl
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Maik Idzes 0493-670990.
Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.