CORA Techniek lanceert CORA WHITE!

Het CORA White programma is ontwikkeld om u als verkoper te ontlasten. Het programma is namelijk zo ingestoken zodat u snel en overzichtelijk ziet wat een wastafel, werkblad of concept van een bepaalde afmeting kost. U krijgt dus in één oogopslag direct een prijsindicatie. Tevens wordt het totale concept uit één stuk geleverd bij uw magazijn. Hoe makkelijk kan het zijn?

CORA Concepts

Overzichtelijk calculatieboek

Transparante prijzen

Snel en gratis geleverd

Introductiekorting

CORA WHITE Werkbladen

U heeft binnen ons programma de keuze uit 12mm en 18mm dikte. Buiten wandbladen en eilandbladen kunt u het ontwerp ook uitbreiden met stollenwanden en spatlijsten van hetzelfde materiaal.

CORA WHITE Wastafelbladen

Binnen de kaders van ons CORA WHITE programma kunt u elke wastafel geheel naar wens en op maat bestellen. U heeft binnen ons programma de keuze uit 12mm wastafels, opgedikte wastafels t.b.v. ophanging aan de muur en opgedikte wastafels welke volledig worden uitgevuld met hout zodat deze op een meubel geplaatst kunnen worden.

CORA Easy 500x300 website close up- 840x560

Type 1

12mm wastafelblad welke direct op het meubel geplaatst kan worden

Type 2

Wastafelblad opgedikt met 18mm multiplex t.b.v. ophanging aan muur

Type 3

Wastafelblad volledig opgedikt met hout t.b.v. montage op meubel

Grote collectie wasbakken

Standaard wasbakken, gethermovormde wasbakken met een glooiende vorm, of juist strakke wasbakken met een schuine bodem. In onze eigen fabriek in Nederland wordt alles op maat voor u geproduceerd.

CORA Concepts

Binnen dit programma krijgt u in één oogopslag een prijs van een totaalconcept van werkblad inclusief bewerkingen en verlijmde zijwangen. Hieronder worden in het kort de verschillende concepten toegelicht.

CORA Worktop - Corian monoblock - Showroomkeuken 1 - Au Four Design for Life

L-LINE

Bij dit concept loopt de zijwand aan één zijde naadloos door in het werkblad voor een strak en naadloos geheel. Het werkblad met verlijmde zijwand wordt geleverd uit één stuk. U kunt hierbij kiezen uit verschillende diktes.

U-LINE

Een werkblad met zowel aan de linker- als de rechterzijde naadloos verlijmde zijwanden tot de grond voor een naadloos geheel, dat is het kenmerk van ons U-line Concept. Dit concept is mogelijk in verschillende diktes.

M-LINE

In dit concept komen de naadloze eigenschappen op unieke wijze tot uiting. Bij dit concept wordt het werkblad naadloos verlijmd met zowel de rugwand als beide zijwanden. Naast opgedikte varianten is dit eventueel ook mogelijk in een 12mm variant.

Wilt u meer informatie? Laat het ons weten en we nemen spoedig contact met u op!