Profiel: Monteur buitendienst (fulltime)

Cora

Profiel: Monteur buitendienst (fulltime)

Ben jij de flexibele vakman waar we naar op zoek zijn? In deze functie ben je verantwoordelijk voor het plaatsen en het monteren van Solid Surface projecten. Je plaatst met gepaste trots en passie verschillende projecten waarbij de kwaliteit van het eindproduct centraal staat. Door de groeiende klantenkring in verschillende segmenten zijn de projecten divers en veelzijdig. De ene dag sta je bij mensen thuis in samenwerking met een keukenzaak een werkblad te monteren en de andere dag is er assistentie benodigd bij de montage van een Solid Surface balie in een gloednieuw kantoorpand in hartje Utrecht.

Wie zoeken we?
Je bent duidelijk en direct in je communicatie. Zelfstandigheid zit in je bloed. Je hebt inzicht, bent creatief in het vinden van oplossingen en kunt goed overweg met klanten.

Taakomschrijving
Tot de werkzaamheden behoren o.a. het op maat zagen, frezen, naadloos verlijmen en polijsten van het materiaal. Op locatie wordt er bepaald wat er nodig is om de klus te klaren. In het begin zal de montage gebeuren in combinatie met een ervaren monteur en op termijn krijg je de vrijheid en het vertrouwen om zelf eigen projecten aan te pakken. Nog geen ervaring met ons materiaal maar wel geïnteresseerd? Wij maken je met plezier wegwijs in onze wereld van Solid Surface en leren je graag de kneepjes van ons vak.

Wij bieden:
Een unieke kans om de verwerking van dit steeds populairder wordende materiaal snel onder de knie te krijgen.
Wij helpen jouw je vakkennis te verbreden en tevens ook om jezelf te specialiseren.
Een prettige en dynamische werksfeer in een informeel bedrijf met jonge en gemotiveerde collega’s.
Marktconform salaris.

Wij zoeken:
MBO werk- en denkniveau
Je hebt technisch inzicht en denkt in oplossingen.
Je kunt overweg met verschillende bewerkingsmachines.
Je hebt passie voor perfectie en hebt oog voor kwaliteit.
Je bent enthousiast, leergierig en flexibel. Je hebt doorzettingsvermogen en geen 9 tot 5 mentaliteit.
Je hebt VCA Basis of bent bereid deze cursus te volgen.

Ben jij een echte vakman en heb je interesse om de fijne kneepjes van ons vak te leren? Herken je jezelf in bovenstaande punten en spreekt de functie je aan? Stuur jouw sollicitatiebrief en CV naar maik.idzes@coratechniek.nl

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Maik Idzes 0493-670990.
Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.