Advertentie Commercieel Medewerker Binnendienst - social

Commercieel medewerker binnendienst
Als commercieel medewerker binnendienst zorg je in de basis voor een goede verwerking van de dagelijkse orderstroom en ben je verantwoordelijk voor de orderplanning van verschillende projecten. Je maakt offertes, controleert bestellingen en werktekeningen, maakt de orderbevestiging, regelt de inkoop van materialen en houdt de voortgang en kosten van orders in de gaten. Daarnaast onderhoud je contact met verschillende betrokken partijen zoals de klant, architect, leveranciers en ben je intern de spil van het project.

Indien je geen ervaring hebt met ons materiaal is dat geen probleem. We nemen je namelijk graag mee in onze wereld van Solid Surface en we leren je de fijne kneepjes van het vak. Naar gelang werkervaring en ambities kunnen we samen een traject uitstippelen waarin diverse vakgebieden mogelijk zijn. Denk hierbij aan verkoopgesprekken of ondersteunende taken op het gebied van marketing. Ons doel is daarbij om je uit te laten groeien tot een vaste waarde binnen ons team. Er is daarbij ruimte voor eigen inbreng.

Wij zoeken:

  • Je bent zelfstandig, enthousiast, leergierig en flexibel.
  • Je hebt ervaring met het lezen van werktekeningen en hebt bij voorkeur werkervaring of affiniteit met interieurbouw of keukenbouw.
  • Je bent goed met computers en hebt bij voorkeur ervaring met Proteus (dis is geen pre).
  • Je hebt doorzettingsvermogen, goede communicatieve en planmatige vaardigheden.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden:

  • Werken in een informeel, innovatief familie bedrijf met ruimte voor creativiteit en eigen initiatief.
  • Werken in een leuk team met enthousiaste jonge collega’s die houden van een lach waarbij hard werken maar ook gezelligheid en een goede werksfeer centraal staan.
  • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in diverse gebieden.
  • Markt- en CAO conforme arbeidsvoorwaarden.

Wij zijn CORA Techniek:

CORA Techniek is een echt familiebedrijf dat de laatste jaren gestaag is gegroeid. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van verschillende Solid Surface merken met als hoofdzaak het produceren van keukenbladen, wastafelbladen, luxe design baden, douchevloeren, receptiebalies, product-behuizingen en eigenlijk alles wat met Solid Surface gemaakt kan worden. CORA Techniek heeft een groeiende kring opdrachtgevers en levert o.a. aan toonaangevende opdrachtgevers als McDonalds, Schiphol, Pathe, Vanderlande, Tommy Hilfiger en Rituals. Bezoek onze website voor een indruk van onze projecten www.coratechniek.nl.

Jouw sollicitatie:

Herken je jezelf in bovenstaande punten en spreekt de functie je aan? Stuur jouw sollicitatiebrief en CV naar maik.idzes@coratechniek.nl
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Maik Idzes 0493-670990.
Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *