Cora Techniek wint Corian® project van het jaar!

Cora-Techniek-Prijs Corian project van het jaar

“Cora Techniek is de trotste eerste winnaar van “Corian® project van het jaar”! Met hun prachtig zwevend kookeiland gecreëerd voor AU FOUR, Home Design Partner van Corian®, laten ze de uitgebreide bewerkingsmogelijkheden van Corian® zien. De hele keuken is gemaakt van Corian® en door middel van een bijzondere staalconstructie is er een prachtige zwevende toepassing gemaakt. Cora Techniek heeft op basis van de vele bewerkingsmogelijkheden die zijn toegepast deze prijs gewonnen. Veel naadloze verlijmingen en een bijzondere interne stalenconstructie maken deze keuken en Cora Techniek een waardige winnaar.” –  www.leeuwerik.nl

Corian project van het jaar is een jaarlijkse prestigieuze prijs in het leven geroepen door DuPont de Nemours (producent van Corian) en Leeuwerik (Nederlandse verdeler van Corian) waarbij Corian verwerkers en ontwerpers de strijd aangaan om het mooiste, bijzonderste of meest uitdagendste Corian project van het jaar te maken. In het jaar 2017 is het ons gelukt om deze prijs binnen te slepen met een geweldig zwevend keukeneiland welke we in samenwerking met één van onze Corian Home Design Partners hebben vervaardigd.

Wat is Corian®?
Corian® is het eerste soort solid surface dat op de markt is gebracht. Corian® heeft oneindig veel bewerkingsmogelijkheden. Zo kunnen platen naadloos aan elkaar verlijmd worden, zodat het lijkt als het uit een product gemaakt is. Daarnaast kan het onder invloed van hitte gebogen worden. Combineer deze eigenschappen en er zijn oneindig veel bewerkingsmogelijkheden. Dat is duidelijk te zien in het project van het jaar.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.