HI-MACS zelfservice zuilen voor overstappers voor Schiphol

In samenwerking met: Prestop

Schiphol biedt reizigers met een korte overstap vanaf nu proactief de mogelijkheid om versneld de wachtrij bij controles te passeren. Op twee pieren waar veel overstappers aankomen zijn nieuwe self service units geplaatst waar reizigers met een korte overstaptijd hun boardingpass kunnen scannen en een “Short Connection Pass” kunnen printen. Hierdoor hoeven de reizigers niet in de rij te gaan staan bij de veiligheids- en paspoortcontrole. waarmee ze de veiligheids- en paspoortcontrole kunnen overslaan.

De self service units met “Short Connection Pass” printer hebben dezelfde look-and-feel als de reeds eerder geïnstalleerde informatiezuilen en zijn eveneens bekleed met HI-MACS Solid Surface waarmee uitstekend organische vormen gecreëerd kunnen worden.

Voor het bekleden van de zuilen zijn eveneens alle unieke verwerkingseigenschappen van Solid Surface geraadpleegd. Van naadloze verlijming tot thermovormen en van 3-D moduleren tot 5-assig frezen. Voor deze Solid Surface productbehuizingen wordt vrijwel elke verwerkingstechniek geraadpleegd. Kenmerkend voor de units is dat de modellen voorzien zijn van grote naadloze rondingen met een massief uiterlijk en een naadloos verlijmde grijze lijn over de gehele zijkant. De units zelf zijn wederom voorzien van high-tech apparatuur van Prestop.

Materiaal: HI-MACS
Kleur: S28 Alpine White en S05 Grey

In opdracht van: Prestop & BIS|Econocom

Credits: Royal Schiphol Group

Foto’s: Mark Kuipers

https://www.prestop.nl/nieuws/schiphol-heeft-nieuwe-zuilen-van-prestop-in-gebruik-genomen/

https://nieuws.schiphol.nl/schiphol-lanceert-nieuwe-service-voor-overstappers/