Een Solid Surface spoelbak, strak en modern

In een Solid Surface werkblad kan vrijwel elk type RVS spoelbak worden ondergebouwd of geïntegreerd. Maar voor een strak en moderne uitstraling is een Solid Surface spoelbak een lust voor het oog. Een Solid Surface spoelbak kan naadloos met het blad worden verlijmd voor een naadloos resultaat. Dit houdt in dat de spoelbak zonder naden wordt verbonden met het werkblad. Er zijn dus optisch geen kit- of lijmnaden zichtbaar en het werkblad heeft geen overstek t.o.v. de spoelbak.

Let wel op; in combinatie met een Quooker of kokend water worden Solid Surface spoelbakken niet geadviseerd. Door een zekere thermo-shock kan het voorkomen dat er lichte haarscheurtjes ontstaan. Zet bij het afgieten van kokend water dan ook altijd de koud-water kraan aan en laat het kokend water uit een Quooker nooit direct in contact komen met een Solid Surface spoelbak.

Om toch een strakke uitstraling te krijgen kunnen wij spoelbakken met Solid Surface zijwangen en RVS bodem naadloos verlijmen met het werkblad. Deze spoelbakken zijn voorzien van zijwangen van hetzelfde materiaal maar hebben een RVS bodem bodem welke de hitte van kokend water kan trotseren. Hieronder meer informatie over 2 populaire varianten, namelijk de Corian Sparkling series en de CORA Stretto spoelbakken.

Spoelbak Corian-Sparkling-9505-Lava-Rock-495x400

SPARKLING SERIES

De Sparkling spoelbakken zijn in vrijwel alle Corian spoelbakken te verkrijgen en worden standaard geleverd met een rvs afdekdeksel met Corian® logo. De spoelbak is voorzien van ronde binnenhoeken en heeft een strakke rvs bodem. Door de naadloze verbinding met het werkblad zorgt dit voor een echte toevoeging aan het werkblad.