CORA Worktop Programma

Het is een feit dat steeds meer aanrechtbladen van Solid Surface vervaardigd worden. De reden hiervoor is simpel. Het materiaal is stijlvol, hygiënisch en in vrijwel elk ontwerp te vervaardigen. Maar… zonder het juiste advies en ontwerp van de verkoper en de gouden handen van een goede verwerker is het slechts plaatmateriaal. Speciaal voor de Nederlandse markt heeft Cora Techniek een Worktop Programma opgesteld. Wat dit inhoudt leest u hier!

  1. Cora Worktop Collection
  2. Kleurenkaart en andere verkooptools
  3. Calculatieboek
  4. Dealernetwerk
1
2
3
Cora Worktop Programma
1

Stalendoos met stalen op groot formaat

2

Kleurenkaart met informatie omtrent kenmerken en eigenschappen van kleuren

3

Calculatieboek

1. CORA Worktop Collection

Voor onze vaste dealers hebben wij een speciale CORA Worktop Collection samengesteld. Deze collectie is trendgevoelig en wordt aangepast op de huidige wensen en behoeften uit de markt. Indien u een kleur kiest uit deze collectie kunt u rekenen op betere condities en kortere levertijden. Daarnaast bieden wij stalen aan op groot formaat zodat u de klant beter kunt informeren en adviseren.

2. Kleurenkaart en verkooptools

Verkooptools Cora Techniek

Op de kleurenkaart van de CORA Worktop Collection worden alle kleureigenschappen helder weergegeven. Naast de CORA Worktop Stalendoos hebben we stalen op groter formaat zodat klanten de stalen op groot formaat kunnen bewonderen. Tevens hebben we diverse displays, en andere marketingmiddelen die uw verkoop kunnen bevorderen. Wat precies bij uw organisatie past kan besproken worden tijdens een gesprek.

3. CORA Worktop Calculatieboek

CORA Worktop Programma

Calculeer zelf uw Solid Surface werkbladen!

Wij zijn transparant over onze prijzen en zijn aangesloten bij Simar. Zo kunt u snel en efficiënt uw offerte berekenen zonder tussenkomst van ons. Indien u werkt met een andere software kunt u contact opnemen zodat we integratiemogelijkheden kunnen bekijken. Interesse in ons werkbladenprogramma? Vul hieronder uw gegevens in!

4. CORA Worktop Dealernetwerk

Met het Cora Techniek dealernetwerk wordt er getracht een netwerk te creëren waarmee de eindconsument het beste krijgt van wat Solid Surface materialen te bieden hebben. Zo krijgt de consument vanuit de dealer het juiste advies en bieden wij ondersteuning op het gebied van bemonstering, showroomproducten, verkooptools, training en technische expertise.