Corian® Resilience Technology, bijzondere impactkwaliteiten

Corian® presenteert de nieuwe Resilience TechnologyTM. Dit is een hoogwaardig nieuw product met bijzondere impactkwaliteiten. Deze Corian®-oppervlakken hebben een superieure behandeling genoten waarmee deze minder gevoelig zijn voor schade door dagelijks gebruik. Krassen en vlekken zijn zeer eenvoudig weg te poetsen. Daarmee is Resilience TechnologyTM zeer gebruiksvriendelijk.

Door de impactkwaliteiten en het eenvoudige onderhoud is Corian® zeer geschikt voor commerciële en residentiële ruimtes. Het is minder gevoelig voor krassen, hitte en vlekken. Wanneer deze er wel in ontstaan, zijn ze eenvoudig weg te poetsen. In tegenstelling tot andere solid surface merken. Zien is geloven, onderstaande video geeft een duidelijk beeld van de kwaliteiten van Resilience TechnologyTM.

Corian®, optimaal voor residentiële en commerciële omgevingen
De combinatie van Resilience TechnologyTM met de al bijzondere eigenschappen van Corian® is uniek in de markt. Door de hygiënische eigenschappen en superieur impactkwaliteiten is het zeer geschikt voor hotels, onderwijsinstellingen, gezondheidszorg, horeca, kantoren en andere openbare ruimtes.

Eigenschappen

  • Superieure impactkwaliteiten
  • Krasbestendig
  • Hygiënisch
  • Makkelijk schoon te maken

4 bijzondere trendkleuren

Corian® met Resilience TechnologyTM is voorlopig verkrijgbaar in vier trenddesigns. Deze zijn afgeleid van 4 populaire kleuren uit de huidige collectie.

Summit White (Puur en veelzijdig wit)
Stratus (Een elegante grijstint)
Keystone (Geïnspireerd door beton)
Cool Gray (Een gespikkeld oppervlak in een grijs model)

Alle kleuren op Summit White na behoren tot de Cora Worktop Collection.

Vraag hier meer informatie op!

Wilt u meer informatie omtrent de verbeterde impactkwaliteit van Corian Resilience Technology? Of bent u benieuwd naar onze CORA Worktop Collection?

Contactformulier