Solid Surface in de badkamer; Stijlvol, naadloos, hygiënisch!

Solid Surface is tijdloos en leent zich voor bijna elk type badkamer. Onze wastafelbladen worden geheel op maat en op wens vervaardigd. Met de diverse mogelijkheden betreft opzetkommen, douchevloeren en baden kunt u uw creativiteit de vrije loop laten. Complete douche-inrichtingen kunnen zelfs naadloos worden samengevoegd tot oplossingen die niet alleen mooi en harmonieus zijn, maar die ook functioneel en -niet onbelangrijk- hygiënisch zijn. Hierdoor heeft u bijna geen beperkingen in de ontwerpmogelijkheden van de badkamerinrichting.

Waarom Solid Surface in de badkamer?

Naadloze verlijming
Wastafelbladen en achterwanden, design baden en complete douche-inrichtingen kunnen naadloos worden samengevoegd tot oplossingen die niet alleen mooi en harmonieus zijn, maar die ook functioneel en hygiënisch zijn.

Hygiënisch en Onderhoudsvriendelijk
Door de homogene samenstelling en de naadloze verbindingen is het materiaal uiterst hygiënisch en tevens bacterie-werend. Het is massief en niet poreus. Doordat er niets in kan trekken is het ideaal in gebruik en onderhoud!

Hoge aaibaarheid
Naast het feit dat afgewerkte producten vaak een lust zijn voor het oog, nodigt het materiaal uit om aangeraakt te worden. Het voelt aangenaam aan wat het een ideaal product maakt voor de badkamer. Het neemt zelfs de temperatuur aan van de omgeving!

Ontwerpmogelijkheden
Het materiaal is te snijden, zagen, verlijmen en zelfs thermovormen! Hierdoor is vrijwel elk ontwerp mogelijk. Ook is het verkrijgbaar in ontelbaar veel kleuren, zowel effen als in structuur. Dit in combinatie met het grote scala aan gestandaardiseerd modellen biedt het materiaal ongekend veel mogelijkheden.