Waarom Solid Surface in de keuken?

Werkblad Corian Glacier White ism Keukenarchitectuur Midden Brabant

Solid Surface in de keuken: Stijlvol, naadloos, hygiënisch

Steeds meer aanrechtbladen worden van Solid Surface vervaardigd. Maar waarom wordt dit materiaal steeds populairder? De reden hiervoor zijn simpel. Het materiaal is stijlvol, hygiënisch en in vrijwel elk ontwerp te vervaardigen. Hieronder een opsomming waarom Solid Surface geschikt is voor vrijwel elk type keuken.

Naadloze verlijming
Omdat wij werkbladen naadloos kunnen verlijmen kunnen wij vrijwel elke gewenste afmeting maken. Zo bent u niet gebonden aan bepaalde afmetingen en kunt u zelfs stollenwanden en achterwanden naadloos door laten lopen!

Hygiënisch en onderhoudsvriendelijk
Door de homogene samenstelling en de naadloze verbindingen is het materiaal uiterst hygiënisch en tevens bacterie-werend. Het is massief en niet poreus. Hierdoor kunnen drank en etensresten niet in het blad trekken en is het ideaal in gebruik en onderhoud!

Diverse spoelbakken en kookplaten
RVS kookplaten integreren of RVS spoelbakken onderbouwen kan met vrijwel elk materiaal. Maar voor een naadloos geheel kunnen we echter ook solid surface spoelbakken volledig naadloos verlijmen met het werkblad. Heeft u een Quooker? Geen probleem! In combinatie met Quooker en kokend water zijn er speciale solid surface spoel-bakken ontworpen die deze hitte kunnen trotseren en zonder problemen onder het werk-blad kunnen worden verlijmd.

Medio 2021 heeft PITT-Cooking besloten niet meer garant te staan voor de combinatie van Solid Surface met PITT-Cooking. Hierdoor geven wij ook geen garantie meer op deze combinatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.