De voordelen van een Gecertificeerd verwerker

Frezen Corian

Wij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in het verwerken van verschillende Solid Surface merken op acryl basis. De hoofdzaak van het ons bedrijf ligt op de merken DuPont™ Corian® en Lg Hi-Macs®. Maar wat houdt het in om een specialist te zijn? En wat zijn nu de voordelen van het inschakelen van een gecertificeerd verwerker?

BEWEZEN DIENSTEN
Duurzame Solid Surface merken als DuPont™ Corian® en LG Hi-Macs® dragen uit unieke materialen te zijn door de bewerkelijkheid, herstelbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid. Maar… zonder de gouden handen van verwerkers is het slechts plaatmateriaal. Niet iedereen wordt een gecertificeerd Solid Surface specialist. Dit vergt vakmanschap en precisie. Gecertificeerde verwerkers hebben in het verleden bewezen op het gewenste niveau te kunnen verwerken. Het certificaat geeft dus een stuk zekerheid dat de verwerking op de juiste manier gebeurd, en dat men niet voor onverwachte verrassingen komt te staan gedurende het installatieproces of daarna.

GARANTIE
Maar wat als er toch problemen optreden? Geen probleem. Als u bij een erkend verwerker koopt, kunt u over het algemeen rekenen op heldere garantievoorwaarden. Los gezien van het feit dat een erkend specialist met jarenlange ervaring op voorhand veel problemen kan tackelen, geldt er voor erkende verwerkers een vaste garantieprocedure waarbij gezamenlijk wordt gekeken wat de oorzaak is van het probleem, en hoe het opgelost kan worden.

KRIJGEN WAAR U VOOR BETAALD
Is dat niet altijd zo? Zult u zich afvragen. Doordat er hedendaags meerdere Solid Surface merken op de markt zijn en de kennis van de materialen en merken nog niet op een dermate niveau is dat het een algemeen goed is, worden er met regelmaat materialen verkocht onder een andere merknaam. Hierdoor loopt u kans dat u niet het merk krijgt waarvoor u denkt dat u betaald heeft. Bij een erkend verwerker

BETERE CONDITIES
Doordat gecertificeerde verwerkers geruime tijd en in grotere volumes werken hebben zij vaak de kennis, kunde en machines om projecten efficiënter te verwerken. Hierdoor kan het zijn dat sommige verwerkers bepaalde modellen of werkzaamheden goedkoper kunnen aanbieden dan anderen. Zo hebben ook wij door de jaren heen onze kennis, kunde en machinepark op een dermate niveau ontwikkeld dat we geen uitdaging meer uit de weg gaan. Benieuwd hoe wij dat doen? Bekijk hier onze werkwijze.

ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN NIEUWTJES
Als directe verwerkingspartner van diverse Solid Surface merken is een samenwerkingspartner altijd als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes op het gebied van Solid Surface. Wilt u ook op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van Solid Surface? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!