DuPont™ Corian® Quality Network

Quality Network Corian

De leden van dit netwerk zijn getraind door specialisten en technici van DuPont, hun vaardigheden worden regelmatig gecontroleerd en gecertificeerd.

Corian® is een merk dat bekend is in de wereld van moderne materialen: het staat voor een hightech oppervlaktemateriaal op de markt gebracht door DuPont, een bedrijf dat inspiratie blijft geven aan de wereld van interieurontwerp, bekleding en architectuur. Het “Corian® Quality Network” (netwerk van erkende verwerkers) is een internationaal systeem gecreëerd door DuPont om de markt op optimale wijze te voorzien van de pracht en prestatie van het DuPont™ Corian® hightech oppervlaktemateriaal, en om alle mogelijkheden die DuPont™ Corian® biedt in realiteit om te zetten. Het netwerk bestaat uit bedrijven – industriële partners van DuPont – die klanten, architecten, ontwerpers en industrieën kunnen helpen om de grootst mogelijke waarde uit de prestatie en eigenschappen van DuPont™ Corian® te halen.

De leden van dit netwerk zijn getraind door specialisten en technici van DuPont, hun vaardigheden worden regelmatig gecontroleerd en gecertificeerd. Leden van het “DuPont™ Corian® Quality Network” hebben de meest recente training en kennis gekregen over uitvoering en installatie. Ze zijn gewend om complexe taken aan te pakken en werken met bedrijven die worden gesteund door de kennis van DuPont en waarvan de creaties en installaties zijn verbonden aan een officiële tienjarige garantie van DuPont. Cora Techniek is al sinds jaar en dag Industrial Partner van DuPont Corian. Zo weet u zeker dat wanneer u projecten met Corian aan ons uitbesteedt, u aan het goede adres bent. Bent u benieuwd naar de voordelen van een gecertificeerd verwerker? Bekijk dan hier de voordelen!

Sinds kort kunnen keukenzaken, badkamerzaken en ontwerpbureaus zich bij het netwerk aansluiten door zich als Home Design Partner van DuPont Corian® te certificeren. Mocht u interesse hebben om Home Design Partner van DuPont Corian te worden, neem dan hier contact met ons op. We komen dan vrijblijvend langs om het e.e.a. toe te lichten.