CORA Carrara

Marmer met de unieke eigenschappen van Solid Surface

Naast betonlook en terrazzo-achtige Solid Surface kleuren introduceert CORA Techniek nu ook de eerste van een serie Solid Surface marmer decoren. De populaire marmersoort Carrara ligt hieraan ten grondslag. Het decor CORA Carrara is beschikbaar in zowel de afmeting 12x760x3660mm als in jumbo-size 12x1220x3660mm waardoor er bredere oppervlakken met doorlopende structuren gemaakt kunnen worden. Dit biedt unieke voordelen in o.a. wandbekleding en grote werkbladen omdat structuren doorlopen.

CORA CARRARA Afmetingen

CORA CARRARA Kleur

Unieke voordelen van Solid Surface

Met dit materiaal krijgt u marmer met de voordelen van Solid Surface. Zo is het materiaal antibacterieel en bestendig tegen vlekken waardoor het uiterst hygiënisch is en gemakkelijk onderhouden kan worden. Tevens is het materiaal sterk en massief en loopt de structuur door het gehele materiaal door. Ook is de CORA Carrara naadloos te verlijmen en thermovormen tot 3D objecten waardoor het breed toepasbaar is in diverse segmenten.

Uw gepersonaliseerde stuk CORA Carrara!

Voor onze vaste dealers hebben wij een speciale CORA Worktop Collection samengesteld. Op de kleurenkaart van de CORA Worktop Collection worden alle kleureigenschappen helder weergegeven. Naast de CORA Worktop Stalendoos hebben we stalen op groter formaat zodat klanten de stalen op groot formaat kunnen bewonderen. Ook bieden we uw klanten de mogelijkheid om de plaat CORA Carrara op groot formaat te bewonderen en eventueel op wens uit te zoeken. Zo heeft u uw eigen stukje CORA Carrara! Tevens hebben we diverse displays, en andere marketingmiddelen die uw verkoop kunnen bevorderen. Wat precies bij uw organisatie past kan besproken worden tijdens een gesprek.

CORA Stretto® voor een strak resultaat

Voor een extra strak resultaat kunnen wij de CORA Stretto® naadloos verlijmen in het werkblad. Deze spoelbakken zijn voorzien van Solid Surface zijwangen van hetzelfde materiaal maar hebben een RVS bodem bodem welke de hitte van kokend water kan trotseren. Dit is uiterst functioneel en geeft het werkblad net wat extra’s!