CORA TECHNIEK - SOLID SURFACE TABLES - SP2020-Arsenaal-13-HiRes - VERKLEINDCora Techniek 2018 Smal zwart

Solid Surface Projecten

Samenwerkingspartner voor de Interieurbouw

CORA Worktop - Corian monoblock - Showroomkeuken 1 - Au Four Design for Life

Solid Surface Werkbladen

Partner in maatwerk Solid Surface keukenbladen

Solid Surface Badkamerproducten

Wastafels / Waskommen / Douchevloeren / Baden

CORA Projects - Short Connection Unit - Schiphol - Prestop

Solid Surface Product Design

Because great designs need the best material...

Gespecialiseerd

Wij zijn meer dan 20 jaar gespecialiseerd Solid Surface verwerker en hebben de kennis, kunde en machines om vrijwel elke droom met Solid Surface waar te maken.

Gecertificeerd

Wij zijn gecertificeerd verwerker van de beste acryl-gebonden Solid Surface merken. Zo laten we zien dat we bewezen hebben volgens kwaliteitsnormen te werken en zijn we bevoegd om garanties af te geven.

Langdurige relaties

Wij streven altijd naar een succesvolle en duurzame relatie. Gericht op de lange termijn. Samen sta je sterker.

De kracht van een familiebedrijf

Solid Surface zit bij ons in het bloed. Onze missie is om middels de hoogste kwaliteit in verwerking de wereld kennis te laten maken met de schoonheid van Solid Surface materialen. Een gezonde gezamenlijke drang om constant de hoogste kwaliteit af te leveren. Dat is waar we voor staan.

CORA Techniek Maatwerk Awards Personeel

Toepassingen zijn eindeloos

Uitzonderlijke veelzijdigheid, schoonheid en ongelimiteerde toepassingen in residentiële, openbare en commerciële omgevingen.

Solid Surface Projecten

Het verlengde van de interieurbouw

Wij zijn het verlengde van de interieurbouwer en stellen ons op als een samenwerkingspartner voor de lange termijn. Omdat wij ons toeleggen op het specialisme van Solid Surface verwerking is het juist de samenwerking tussen diverse partijen wat ons een warm hart geeft. Samen sta je sterker.

Solid Surface Werkbladen

Partner in Solid Surface werkbladen

Wij zijn fabrikant van Solid Surface keukenbladen op maat. Degelijkheid en perfectie is waar wij voor staan. Door de jaren heen hebben wij onszelf meer en meer toegelegd op de verwerking van Solid Surface werkbladen. Zo hebben wij inmiddels een dealernetwerk opgebouwd waarin we acteren als partner en leverancier van Solid Surface werkbladen. Door onze jarenlange ervaring in de verwerking van werkbladen kunnen wij vrijwel elk ontwerp verwezenlijken. Of het nu gaat om een simpel werkblad of een uitdagend ontwerp met overhangende gedeeltes en unieke details, wij gaan geen uitdaging uit de weg. Onze werkbladen worden geheel op maat en op wens vervaardigd en laten na montage geen verbindingen meer zien. Wij werken met een vaste transparante calculatiemethoden en onze data is beschikbaar in SIMAR.

Solid Surface Badkamerproducten

Wastafels, opzetkommen, douchevloeren, baden

Binnen de badkamermarkt hebben wij een eigen Solid Surface badkamercollectie. Zo kunt u kiezen uit een groot scala aan opzetkommen, wastafels, douchevloeren en baden. Maar daar houdt het niet op. Doordat wij alles op maat kunnen maken kunnen wij vrijwel alles op maat en in elke gewenste kleur voor u maken. Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn.

Solid Surface Product Design

Het ideale materiaal voor de creatieve geest!

Solid Surface als Corian en HI-MACS zijn ideale materialen voor de creatieve geest. Door de ongekende verwerkingsmogelijkheden zoals naadloos verlijmen, en 3D-thermovormen is vrijwel alles mogelijk. Ook hebben wij de mensen, machines en middelen om vrijwel elk ontwerp te realiseren en gaan graag de uitdaging aan. Ook zijn wij graag in de ontwerp-fase betrokken zodat we goed advies kunnen geven.

PORTFOLIO

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes op Solid Surface gebied?

Nieuwsbrief

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.
Showroom Uitverkoop
MIXA Kitchen Sinks
CORA CARRARA Kitchen - werkblad CORA Worktops 2
Cora Worktop Programma
Spoelbak Corian-Sparkling-9505-Lava-Rock-495x400
Corian Resilience Technology
Werkvoorbereider