Zwevende eilandkeuken in Corian Glacier White

In samenwerking met: Au Four

Een typische Au Four keuken, bijzonder, eigenzinnig en uniek. Een greeploos hoogglans gelakte keuken met een zwevend Corian eiland.

Een zeer bijzondere niet alledaagse keuken. De keuken is geheel symetrisch. Een kookeiland met twee zwevende vleugels voor een ruimtelijk effect, voorzien van grote lades en een stijlvolle kastenwand voor optimaal gebruiksgemak. Op het kookeiland ligt een corian werkblad. Het blad is geheel naadloos, dit is een van de voordelen van Corian. De afzuigkap is uitgevoerd in de kleur wit en fraai weggewerkt in het plafond.

Au Four nodigt u uit om te komen kijken in onze inspirerende showroom in het Limburgse Hoensbroek. Kom binnen en laat u verleiden door ruim 2000 vierkante meter aan eindeloze mogelijkheden. Exclusieve keukens op het hoogste niveau, dat is waar ze voor staan.

“Wij laten u graag kennismaken met de ongekende mogelijkheden op het gebied van keukens. Ons motto, uniek is de standaard, loopt als een rode draad door onze gehele showroom. Bij ons bent u verzekerd van een optimale originaliteit, creativiteit en de bijbehorende service afgestemd op uw behoefte en die van uw naasten.”

Materiaal: Corian
Kleur: Glacier White

Cora Techniek en Au Four hebben met dit werkblad in 2017 een Corian project van het jaar award gewonnen.