Afbeelding Orderverwerking CORA Techniek

Orderverwerker met affiniteit voor marketing (fulltime)

Als orderverwerker zorg je in de basis voor een goede verwerking van de dagelijkse orderstroom en ben je verantwoordelijk voor de orderplanning van verschillende projecten. Je maakt offertes, controleert bestellingen en werktekeningen, maakt de orderbevestiging, regelt de inkoop van materialen en houdt de voortgang en kosten van orders in de gaten. Daarnaast onderhoud je contact met verschillende betrokken partijen zoals de klant, architect, leveranciers en ben je intern de spil van het project.

Naast de orderverwerking is er ook ruimte voor nevenactiviteiten op het gebied van marketing. Je kunt hierbij denken aan het opzetten en onderhouden van prijzenboeken, maken van brochures, bijhouden van de website, webshop en social media, fotograferen van gerealiseerde producten en projecten en opzetten van een nieuwsbrief. Het kunnen bewerken van foto’s en om kunnen gaan met o.a. Photoshop en Microsoft Publisher is hierbij een pré. Tevens is er veel ruimte voor eigen inbreng. Zit er ook een verkoper in jou? Op termijn kan er bekeken worden of bijvoorbeeld verkoopgesprekken met klanten ook mogelijk is.

Indien je geen ervaring hebt met ons materiaal is dat geen probleem. We nemen je namelijk graag mee in onze wereld van Solid Surface en we leren je de fijne kneepjes van het vak. Naar gelang werkervaring en ambities kunnen we samen een traject uitstippelen waarin diverse vakgebieden mogelijk zijn.

Wij zoeken:

  • Je hebt ervaring met het lezen van werktekeningen en hebt bij voorkeur minimaal 2-3 jaar werkervaring in de interieurbouw of keukenbouw.
  • Je bent goed met computers en hebt bij voorkeur ervaring met Proteus.
  • Je hebt skills op het gebied van marketing (WordPress, SEA, SEO, fotografie, photoshop).
  • Je bent zelfstandig, enthousiast, leergierig en flexibel.
  • Je hebt doorzettingsvermogen, goede communicatieve en planmatige vaardigheden.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden

  • Werken in een informeel, innovatief familie bedrijf met ruimte voor creativiteit en eigen initiatief.
  • Werken in een leuk team met enthousiaste jonge collega’s die houden van een lach waarbij hard werken maar ook gezelligheid en een goede werksfeer centraal staat.
  • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in diverse gebieden.
  • Markt- en CAO conforme arbeidsvoorwaarden.

Wij zijn CORA Techniek

CORA Techniek is een echt familiebedrijf dat de laatste jaren gestaag is gegroeid. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van verschillende Solid Surface merken met als hoofdzaak het produceren van keukenbladen, wastafelbladen, luxe design baden, douchevloeren, receptiebalies, product-behuizingen en eigenlijk alles wat met Solid Surface gemaakt kan worden. CORA Techniek heeft een groeiende kring opdrachtgevers en levert o.a. aan toonaangevende opdrachtgevers als McDonalds, Schiphol, Pathe, Vanderlande, Tommy Hilfiger en Rituals. Bezoek onze website voor een indruk van onze projecten www.coratechniek.nl.

Jouw sollicitatie
Herken je jezelf in bovenstaande punten en spreekt de functie je aan? Stuur jouw sollicitatiebrief en CV naar maik.idzes@coratechniek.nl
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Maik Idzes 0493-670990.
Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.